5-0
24 augustus, 00:00
PSV D2 logo
MSV Duisburg U12 logo

In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Na zeven minuten had PSV de eerste kansen. Eén keer werd de bal net over het doel geschoten. Eén minuut later voorkwam de paal dat PSV op voorsprong kwam. Deze kansen gaven PSV niet het vertrouwen om er een goede wedstrijd van te maken. PSV speelde slordig en gehaast en er werden vaak verkeerde keuzes gemaakt. Aangezien ook MSV Duisburg niet nauwkeurig was in de passing, werd het een rommelige wedstrijd. Desondanks kwam PSV op voorsprong in de 21e minuut. Na een diepe bal van Niek kwam Genrich vrij voor de keeper. Hij schoot onberispelijk binnen, 1-0. Het spelbeeld bleef in het resterende gedeelte van de eerste helft rommelig. Er werden geen kansen meer gecreëerd en de ruststand was dan ook 1-0.

In de tweede helft ging PSV beter voetballen. PSV speelde minder gehaast en zocht de vrije man. Dit leverde in de 39e minuut het volgende doelpunt op. Een mooie breedtepass van Djurre kwam in de voeten van Genrich. Hij demarreerde door het centrum van de verdediging van Duisburg en tikte de 2-0 binnen. Twee minuten later werd de score verder uitgebreid door een diepe bal aan de rechterkant van het veld op Jeremy. Jeremy liet de verdediger van Duisburg zijn hakken zien en zette de bal voor. Jur kon simpel de 3-0 intikken. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. PSV ging verder op zoek naar een volgend doelpunt. Dit lukte in de 49e minuut. Via een mooie combinatie door het centrum kwam de bal aan de linkerkant van het veld. De daaropvolgende voorzet van Joep werd door Jeremy ingekopt 4-0. Het laatste doelpunt kwam uit een corner van Niek. De corner werd door Joost ingekopt en de bal ging via het lichaam van Nigel in het doel 5-0.

In deze wedstrijd was vooral de eerste helft zeer matig. In de tweede helft herpakte PSV zich. Uiteindelijk leidde dit tot een ruime overwinning.

Strijbosch (Verhoeven), Cox, Lonwijk (De Schutter), Bora Deyonge (Lonwijk), Doudah, J. Munsters, Verschut, Antonisse, Sillé, N. Munsters, Clabbers.