2-1
24 augustus, 00:00
Feyenoord A1  logo
PSV A1 logo

Een nieuw seizoen beginnen met dezelfde wedstrijd waarmee je het vorige seizoen hebt afgesloten. Uit naar feyenoord voor de Supercup.

Gespannen zijn we vanuit Eindhoven richting Rotterdam vertrokken. Na de bespreking van de trainer beginnen we. In de eerste minuten gaat het spel wat op en neer en komen er weinig of eigenlijk geen kansen voor beide teams. Aftasten noemen ze dat in de pers. Na een kleine 25 minuten is een inworp voor Feyenoord de inleiding voor veel narigheid voor ons. Na de inworp komt de bal bij hun nr. 10 en deze scoort met een geweldig schot buiten bereik van Zeus de 1-0.
    Nu moeten we de aanval wel openen. Maar tot de rust komt er geen wijziging meer in de stand.

Na de rust willen we uit een ander vaatje tappen maar eerst is het Feyenoord dat na 50 minuten na een verre uittrap van hun keeper de bal bij de nr. 9 komt en deze weet de bal langs de ver voor zijn goal staande Zeus de tweede goal scoort.

We moeten nu alle schroom van ons afgooien. In minuut 60 knalt Clint op de lat, en even later is een schot van Bram gevaarlijk. In de 90ste minuut krijgen we een vrije trap en nu weet Rai de bal magistraal in de bovenhoek te knallen en is het weer mogelijk.

In de resterende blessuretijd (7 minuten) doen we eigenlijk alles wat we de hele wedstrijd hadden moeten doen. We zijn gevaarlijk en dwingen kansen af en zetten de tegenstander onder druk. Het mag niet baten en de scheids fluit na 98 minuten af. De nederlaag is een feit.

We krijgen gelukkig aanstaande woensdag al de kans om het snel te vergeten want dan staat de eerste competitiewedstrijd op het program en wel uit naar Amsterdam, Ajax dus. Motivatie is dus niet nodig. Veel succes.

De la Paz, Verstraaten (75ste Rommens),van Vlerken, de Wijs, Heesakkers, Mahmoed, Hiwat, Leemans, van der Moot (46ste Sanoh), Vloet, Junior (64ste Paal, 77ste Wouters)