12-6
24 april, 00:00
FC Eindhoven O12 logo

Vandaag speelden we wederom op woensdagavond. Om 18.00 uur moesten we op de Herdgang spelen tegen FC Eindhoven. Een lastige tegenstander met veel fysieke kracht. Joost was er vandaag niet bij en één van onze keepers, Peter, was geblesseerd. Lander Aerts, Een keeper uit de E, verving hem.
    We begonnen fel aan de wedstrijd en Mohammed Ihattaren en Jur kregen meteen grote kansen. In de derde minuut scoorde Mohammed Ihattaren na een assist van Mohammed Nassoh. 1-0. Een paar minuten later was Heritier die de score verdubbelde. Binnen 5 minuten stonden we al met 2-0 voor. Als we zo door zouden gaan, zou het vanavond een doelpuntenfestijn gaan worden. En dit zou ook gaan gebeuren. We gingen rusten met een 4-2 voorsprong. Mohammed Nassoh en Mohammed Ihattaren wisten nog te scoren. Omdat we slordige speelden kregen we nog twee tegendoelpunten. We speelden zeker niet geweldig maar we stonden wel met 4-2 voor.
    In de tweede helft ging het vrolijk verder. Na deze 25 minuten spelen stond het 7-3 in Eindhovens voordeel. Mohammed Nassoh uit een penalty en twee keer Mohammed Ihattaren maakten de treffers. Eindhoven speelden achterin niet sterk en daar wisten we gebruik van te maken. Achterin stond het nu bij ons een stuk beter. We hebben weer veel gescoord maar er ook helaas één tegen gehad.
    Waar zou dit eindigen? Bij een 12-6 overwinning voor PSV! Er werd 18 keer gescoord op de Herdgang. In de derde helft scoorden Luuk, Nigel, Heritier en twee keer Genrich. In de derde helft speelden Lander zijn eerste minuten op het grote veld. Hij hield zich knap staande.
    Wat een wedstrijd vandaag! We hebben zeker niet ons beste spel laten zien maar we hebben heel veel gescoord en gewonnen. Aankomende zaterdag spelen we geen wedstrijd. De eerstvolgende wedstrijd is op 4 mei, uit tegen VVV. Dit is onze laatste wedstrijd voor de play offs.