24 april, 00:00
PSV D2 logo
DESK D1 logo

Aangezien jullie verslaggevers ook het einde van het seizoen voelen naderen, beperken zij zich ook deze keer tot de hoogstnodige informatie. Vanaf het nieuwe seizoen staan zijn bij weer en wind weer klaar om iedere week verslag te doen. Zaterdag zag het er ongeveer zo uit:
    3e minuut: Lange pass Ymanuel Hurkmans op Matthias Verreth die de bal met veel gevoel over de keeper heen lepelt: 1-0
    7e minuut: Zohair Labyad stuurt Ties van den Eijnde diep op links, Ties trekt bij de eerste paal voor op Matthias die laag langs de keeper schiet: 2-0
    15e minuut: Zohair passt op Matthias, Matthias door op Mats Grotenbreg. Mats passeert de keeper en zorgt voor de 3-0.
    30e minuut: Pass van Ertem Bölükbas op Mats. Mats passeert keeper met fraaie stiftbal: 4-0.
    43e minuut: Matthias wordt neergelegd net buiten strafschopgebied. Vrije trap van Zohair wordt fraai ingekruld, eindstand 5-0.