1-2
24 februari, 00:00
Gilze D1 logo
PSV D2 logo

Op een meer schappelijk tijdstip moest het D2 van PSV aantreden in Gilze-Rijen tegen v.v.Gilze. Op een niet zeer goed te bespelen veld trad D2 aan met Wouter verstraaten van de D3 in de basis. Door onder andere blessures, ziekte en vakanties was het D2 niet geheel op oorlogssterkte. Na een snelle start waarbij Michael al snel de 0-1 voor PSV maakte, sloop er wat slordigheid in het spel van PSV. Het leek wel of men zich aan ging passen aan de machteloosheid van de tegenstander. Er werd niet goed gecombineerd en veel individuele acties liepen mis. Toch was het Michael die halverwege de 2e helft de verlossing bracht. met een prachtig genomen vrije trap en een beetje de hulp van de keeper van Gilze kwam PSV, weliswaar moeizaam, op een verdiende 0-2 voorsprong. Helaas moest PSV de laatste 5 minuten nog op de tandjes bijten nadat Gilze middels een penalty, aangeschoten hands van Clint, de stand terug bracht op 1-2. Misschien zat de Carnaval er bij sommige nog in de benen.
    Man of the match, wie anders dan Wouter Verstraaten. Hij speelde een verdienstelijke wedstrijd en het was een leuke ervaring.
    Jongens, Trainers en Begeleiders proficiat !!!!!