MVV D1 logo
PSV D1 logo

Scoreverloop: 24' 1-0, 58' 2-0

Wedstrijdverslag:
    Een zeer strakke wind stak over het veld wat niet in het voordeel was van PSV! Het spel speelde vooral af op het middenveld waar vooral Joop Daniels heer en meester was, ondanks dat hij de kleinste man was van het veld! Het was erg moeilijk om kansen te creëren door de vele spelers op de helft van MVV die zeer gevaarlijk waren in de omschakeling. Daardoor kwamen zij ook op voorsprong.
    Ook in de tweede helft lukte het PSV niet om met het vele balbezit, kansen te creëren! MVV was niet meer van plan risico te nemen en dat zorgde voor een saai wedstrijdbeeld voor de 2e helft! Door een slordige opbouw liepen ze uiteindelijk uit naar de eindstand 2-0.

Lucas Derksen, Joey Verhoeven, Koen Oostenbrink, Tijn Daverveld, Bryan van Hove, Joop Daniels, Remco Evenepoel, Sekou Sidibe, Arne Bens, Sem van de Broek en Gregory Kuisch.

Wissels: Jay Idzes, Niels Raaijmakers en Benjamin Kailie