Sportpark Zuid
    Sportweg 6
    7006 GJ Doetinchem
    Na een weekje Italie, waar we lessen hebben gehad in "provoceren" en "de wil om kost wat kost te winnen" en voor een midweek Doha gaan we vandaag op zondag naar de Graafschap.
    Na de wedstrijden van zaterdag is er maar een opdracht voor ons en dat is de drie punten meenemen uit Doetinchem om aan de kop te blijven.
    Op een mooi sportpark en onder een lentezonnetje beginnen we aan de wedstrijd. In de eerste minuut maken we duidelijk met wat voor bedoeling we zijn gekomen. Jordy kogelt de bal uit een vrije trap vol op de paal. Dan zakt het wat in en duurt het tot de 17e minuut voor Moussa goed doorgaat en een pass geeft op Niels die de bal rustig binnen tikt.
    Zo gaan we de rust ook in met een 0 - 1 stand.
    Na de uitleg van de trainer in de rust willen we de tegenstander geen hoop geven dat er punten te halen zijn vandaag. We beginnen voortvarend. en binnen tien minuten heeft Ryan de stand op 0 - 3 gebracht. Na een corner van Olivier komt de bal in de zestien bij Jordy en zijn gekraakt schot wordt door Ryan binnen getikt. Even later geeft Mo een geweldige steekpass op Moussa en uit zijn voorzet kan Ryan weer scoren. (volgens André niet op de manier zoals hij bedoelde).
    We spelen de wedstrijd rustig uit om geen verdere schade op te lopen met het oog op de rest van het seizoen.
    De scheids fluit na negentig minuten af en de drie punten gaan mee de bus in. Proficiat mannen.
    We blijven weer bovenin meedoen. Komend weekend een trip naar Doha en voor de achterblijvers is er nog altijd de mogelijkheid om zich in het carnavalsgedruis te storten. Voor iedereen veel plezier wat je ook gaat doen en tot volgende week. Alaaaaf en Houdoe.

de la Paz, Verstraaten, van Vlerken, de Wijs, Loof, Mahmoed, Sanoh (82ste Junior), Baysal, Wouters (77ste van der Moot), Rommens, Hiwat.