1-1
23 februari, 00:00
Sparta Rotterdam 014 logo
PSV C2 logo

Na een goede prestatie afgelopen zaterdag tegen FC Utrecht stond er weer een uitwedstrijd op het programma. Onder zeer slechte weersomstandigheden was onze tegenstander Sparta Rotterdam. PSV begon fantastisch en stond na 20 sec op een 0-1 voorsprong. Het was Amar die een uitstekende voorzet van Yasin bij de eerste paal binnentikte. Helaas was het 4 min later alweer gelijk na zeer matig verdedigen van onze kant. Gedurende de eerste helft had PSV het betere van het spel, ondanks dat waren de grootste kansen voor de Rotterdammers aangezien wij te vaak vergaten te verdedigen. Dit herstelden we gedurende de gehele tweede helft zodat we daarin geen enkele kans weggaven. Het ontbrak ons net aan de absolute scherpte om de wedstrijd winnend af te sluiten, iets wat zeer zeker verdiend was geweest.

Lekens (Vonk), Fofana, Teze (Dickens), Obispo, van Breemen (Bosma), Schoonbrood, Wallenburg, Gakpo, Catic, Sidibe en Aalillou