9-3
23 februari, 00:00
PSV D2 logo
Wilhelmina D1 logo

PSV begon ongeconcentreerd aan de wedstrijd. Een fout in de eerste minuut in de defensie van PSV werd direct door Wilhelmina afgestraft, 0-1. PSV nam daarna het heft in handen en zette Wilhelmina onder druk. Kansen werden er echter niet gecreëerd. Vanaf de 18e tot de 23e minuut volgden de doelpunten elkaar snel op. In de 18e minuut werd een vrije trap door Wilhelmina vanaf links buiten de zestien, hoog in het doel geschoten, 0-2. Vanaf de aftrap scoorde Quinn direct de aansluitingstreffer, 1-2. Eén minuut later was het gelijk. Quinn zette goed door en schoot in, 2-2. Wilhelmina was echter niet van plan zich zomaar gewonnen te geven. Een bal achter de verdediging van PSV werd door Wilhelmina ingeschoten, 2-3. Dit was ook de ruststand.

PSV wilde in het begin van de tweede helft direct orde op zaken stellen. Een schot vanaf de zestien van Jochem ging hoog in het doel, 3-3. Enkele minuten later kwam PSV op voorsprong. Na een mooie steekbal kapte Quinn een verdediger van Wilhelmina uit en schoot de 4-3 binnen. In de 40e minuut begon Mathijs aan een soloactie, hij omspeelde enkele spelers en schoot in, 5-3. Eén minuut later werd een snelle aanval door Quinn ingeschoten, 6-3. In de 49e minuut ging Beslan goed door en schoot de bal over de keeper, 7-3. Eén minuut later was het wederom Beslan. Zijn schot werd echter gekeerd door de keeper, de rebound werd door Dennis ingeschoten, 8-3. In de 55e minuut gaf Lars een mooie steekbal op Thijs. Zijn voorzet werd door Quinn ingeschoten, 9-3.

Camps (Derksen), Koolen, Vos (Kone), Kreekels (Vos), Sambo (Martens), Timan (Mathieu), Van der Put, Van Dijk (Timan), Martens (Sagov), Chirino, Vertessen (Bel).