23 februari, 00:00
DBS E4 logo
PSV F1 logo

Recordscore voor F1 (E3)

Na de thuiszege van vorige week op Geldrop moest PSV E3 vandaag op bezoek bij DBS, de oude club van Ruud. Diezelfde Ruud en ook Cody sloten wat later aan omdat ze eerst met E2 in Boxtel tegen ODC hadden gespeeld (1 doelpunt Ruud en 2 van Cody!).
    PSV begon werkelijk furieus aan de wedstrijd. Met prima samenspel en individuele hoogstandjes werd het DBS-doel onder vuur genomen. Nadat James met een puntertje de paal had geraakt was het Jordan die, op aangeven van James, de 0-1 liet aantekenen. Zijn schot verdween in de linkerbovenhoek. Kort hierna scoorde de altijd ijverige Ruud tegen zijn oude maatjes de 0-2. De keeper liet zijn hoge schot door de vingers glippen.

De PSV-ers bleven goed oog voor elkaar houden en op deze manier bracht Ruud Luc in stelling: 0-3
    Bij de 0-4 liet James zijn grote waarde voor het team nog eens zien. Merijn speelt hem bij het eigen doel aan. James ziet zijn maatje Bjorn staan en roept dat hij de bal wil gaan geven. Omdat James goed op de huid wordt gezeten door de DBS-verdediging ziet hij telkens geen kans om de eindpass te geven. Totdat hij uiteindelijk bij de achterlijn is aanbeland alwaar vandaan hij de bal teruglegt. Bjorn hoeft alleen nog maar zijn voetje ertegen te zetten.

Dezelfde Bjorn was weer attent toe de keeper een hard schot van Luc niet vast wist te houden: 0-5.
    Bij deze stand vonden de PSV-ers het tijd geworden om de meegereisde toeschouwers te trakteren op een paar technische hoogstandjes. Eerst was het Baggio die een voorzet probeerde met een omhaal binnen te knallen. Even later was het James die een corner met een omhaal bijna wist te verzilveren. Helaas was het géén doelpunt, maar in ieder geval staat het schitterend op de foto!

Het laatste gedeelte van de eerste helft was bijna solo voor Jordan. Via 2 schoten met links en een geweldige poeier in de linkerbovenhoek stond het plotseling 0-8. Een glaszuivere hattrick! Het slotakkoord van de eerste helft was voor Baggio die op aangeven van Luc wist te scoren. Ruststand 0-9. Een eerste helft van de buitencategorie!

De tweede helft bood iets minder spektakel (mede door toedoen van het positief verdedigende DBS, en de dappere doelman). Toch wist PSV nogmaals 9x te scoren. Ook Cody liet een hattrick aantekenen (solo, op aangeven van Bjorn en via een directe vrije trap).
    Jordan had de smaak van het scoren vandaag te pakken en wist nog 2x het net te vinden (de 0-13 en 0-16 via stiftje!). Tussendoor was er een eigen doelpunt (schot van Bjorn werd van richting veranderd) en een doelpunt van Ruud. Ook Robin wist op fraaie wijze te scoren. Zijn afstandsknal verdween via de onderkant van de lat achter de lijn. Het laatste doelpunt van vandaag werd door Baggio gemaakt. Daar waar iedereen oog had voor de mee naar voren gekomen Pepijn wist Baggio na een aantal pogingen met het hoofd te scoren.

Eindstand 0-18!