AZ Alkmaar O17 logo
PSV O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 in Alkmaar de uitwedstrijd tegen AZ O.17.
    PSV begon slap aan de wedstrijd en werd op alle fronten afgetroefd.
    PSV kwam in de 11e minuut op een 0-1 achterstand. Na een voorzet van de rechterkant werd de bal niet goed weggewerkt en kon de spits van AZ de bal in het doel schieten.
    AZ vergat in deze fase door te drukken en PSV mocht blij zijn dat het maar 1-0 bleef.
    PSV probeerde zich terug in de wedstrijd te knokken. In de laatste minuten voor het rustsignaal kreeg PSV een goede mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen maar deze werd helaas gemist.
    Ruststand 1-0.
    In de 2e helft ging de wedstrijd gelijk op. PSV was agressiever en speelde met meer bevlogenheid.
    Helaas was PSV niet in staat om de gelijkmaker te maken en eindigde de wedstrijd in een 1-0 nederlaag.
    Eindstand 1-0.
    Volgende week zaterdag speelt PSV O.17 de thuiswedstrijd tegen Heerenveen O.17.

Lasse Mikkelsen, Lassana Faye, Armando Obispo, Kaan Tanriver, Baggio Wallenburg, Mathias Bonde (Joël Piroe), Dante Rigo (Jaëll Hattu), Leandro Fernandes (Karim Bannani), Matthias Verreth, Joey Konings, Lennerd Daneels