PSV F1 logo
HFC Haarlem E3 logo

Op een mooie woensdagmiddag speelde PSV F1 een oefenduel tegen Haarlem E3.
    Vanwege de herfstvakantie in het Noorden waren de Haarlemmers natuurlijk goed uitgerust, terwijl onze jongens er al een halve werkdag (op school) op hadden zitten. Tel hierbij op dat de gasten gemiddeld 1 kop groter waren, en je weet dat het een heet middagje zou gaan worden. Bij PSV maakte nieweling Dani zijn officiele debuut.
    Vanaf het begin kwam PSV onder grote druk te staan en was het Haarlem die het spel wist te dicteren. Eindelijk dus een wedstrijd waar onze doelmannen Merijn (1e helft) en Kyan (2e helft) hun klasse konden etaleren. En dat deden ze met verve. Maar de komplimenten moeten uitgaan naar het gehele team. Er werd gevochten als leeuwen en na de moeilijke beginfase kwam men langzaam steeds beter onder de druk van Haarlem uit.
    De rust- en eindstand van deze bijzonder leuke ontmoeting was 1-1 (doelpunt Joop). Daar waar het net zo goed 3-6, 4-3 of 5-5 had kunnen worden.
    Trainer Bastiaan moet hebben genoten van zoveel werklust en technische vaardigheid. In ieder geval deden onze jongens het clublied alle eer aan: "we trekken ten strijde".