22 september, 00:00
Wilhelmina D1 logo
PSV D2 logo

Beslan Sagov (’5, ’9, ’35, ’56, ’58), Djurre Verschut (’24, ’30, ’60), Damian Timan (’46, ’51), Mathijs Bel (’7), Shurandy Sambo (’18), Aboubacar Kone (’30, ’48), Quinn Chirino (’39), Dani Mathieu (’42).

PSV kwam goed uit de startblokken en na 9 minuten was Wilhelmina al op een 3- 0 achterstand gezet. Wilhelmina kon het PSV niet echt moeilijk maken. Daarvoor was het niveauverschil tussen beide ploegen te groot. PSV speelde in de eerste helft slordig. Met name de voorzetten vanaf de zijkant waren zelden goed. Desondanks scoorde PSV in de resterende tijd van de eerste helft nog 4 keer zodat PSV de rust in ging met een riante 7-0 voorsprong.

In de tweede helft voerde PSV de druk nog verder op. Wilhelmina beperkte zich hoofdzakelijk tot verdedigen. PSV verhoogde het tempo waardoor er vele kansen werden gecreëerd. Door het veld goed breed te houden, werd de voorsprong gelijkmatig uitgebouwd. Na het laatste fluitsignaal stond uiteindelijk een eindstand van 0-16 op het scorebord.

Strijbosch, Koolen (Kone), Sambo, Bel (Van Dijk), Kone (Kreekels), Van der Put, Mathieu, Verschut, Van Dijk (Chirino), Timan, Sagov.