3-1
22 september, 00:00
Willem II D1 logo
PSV D1 logo

De uitwedstrijd tegen Willem II D1 is voor de jongens van PSV D1 uitgelopen op een grote teleurstelling. Vanaf de eerste minuut van deze wedstrijd was Willem II de fellere ploeg. Willem II won vrijwel alle duels en hierdoor liep PSV D1 steeds achter de feiten aan. Na vijf minuten werd een in eerste instantie afgeslagen corner door de aanvoerder van Willem II alsnog van dichtbij in het net gejaagd. Halverwege de eerste helft kwam Willem II volkomen verdiend op een 2-0 voorsprong vanuit een vrije trap die in tweede instantie werd ingekopt. Kort voor rust wist Willem II zelfs uit te lopen naar 3-0.
    In de tweede helft toonde PSV D1 meer initiatief, maar grote kansen leverde dit helaas niet op. In de twintigste minuut van de tweede helft wist Jorrit Hendrix met een prachtig schot van buiten het strafschopgebied in de kruising tegen te scoren. PSV probeerde nog van alles. Twee keer werd een PSV-er binnen het zestienmetergebied neergehaald door een tegenstander, maar de overigens goed fluitende scheidsrechter durfde het niet aan om PSV een penalty te geven. De druiven waren zuur voor onze jongens, want dit was de derde nederlaag tegen de leeftijdsgenoten van Willem II in de laatste drie competitiewedstrijden. Volgende week meer succes tegen RBC.