2-1
22 augustus, 00:00
PSV A1 logo
RVO FC Groningen / Cambuur A1 logo

Groningen thuis is Groningen uit niet. Vorig jaar wist Groningen nog een grote zege in eindhoven te halen maar nu wilden we dat voorkomen. Na de winst van zaterdag in Groningen moest het vandaag ook lukken. In de eerste helft ging het spel op en neer en wist Groningen zich ook een paar mooie kansen te scheppen.Maar de beste kansen waren toch voor ons. Na 24 sec had de 1 – 0 er in moeten liggen maar t bleef 0 – 0. Pas in de 40 ste minuut was het een voorzet van Moussa die door de verdediger van Groningen zo werd geraakt dat zijn doelman kansloos was en zo gingen we de rust in. Na de rust kregen we steeds meer kansen en na 20 minuten spelen was het Rai die de 2 – 0- binnenschoot. Gelopen zou je zo denken. Maar Groningen dacht er anders over. ze gingen zowaar aanvallen en kregen ook goeie kansen en uit een daarvan werd dan ook de 2 – 1 gescoord. Het laatste deel werd wat hectisch en ook Groningen was dicht bij de gelijkmaker maar het had ook zo maar 3 of 4 – 1 kunnen worden. En zo zie je maar weer dat voetbal nog altijd een teamsport is en dat je alleen nooit een wedstrijd kunt winnen, je hebt elkaar hard nodig.