FC Utrecht O19 - PSV O19

 1. zaterdag 22 april 14:30

  De Uitslag

 2. De Statistieken

  Soulas scoort uit een strafschop

 3. Het Verslag

  Finale nummer 10. Vandaag willen we de zeperd tegen Ajax van vorige week uitwissen. We willen onze doelstelling in stand houden en de druk op Ajax hoog houden. Alleen winnen telt vandaag.

  Om elke week een finale te moeten spelen, en dat is toch waar het om gaat in de voetbalwereld, lijkt voor deze groep een brug te ver. We hebben na de wedstrijd van vorige week de gedachte dat het niet minder kan, maar vandaag wordt helaas het tegendeel bewezen.  Geen enkele kans creëren we. FC Utrecht bluft ons op alle fronten af.

  We krijgen nog even hoop op een redelijk resultaat als Maxime een penalty binnenschiet, maar in de tweede helft wordt het er niet beter op. Seizoen voorbij? Nee, want volgende week is de halve finale voor de beker tegen N.E.C. en dan zullen de neuzen weet allemaal in dezelfde richting moeten staan. En dan volgen er nog vier finales om de competitie toch nog op een PSV-waardige manier af te sluiten. Afgelopen seizoenen hebben we bewezen dat we het wel kunnen.

  Opstelling: Van de Meulenhof, Teze, Soulas, Obispo, Bannani (40e Theunissen), Sadilek, Daneels (63e Kun), Schoonbrood (44e Fernandes), Konings, Hattu (70e Catic) en Gakpo.