0-1
22 maart, 00:00
PSV D3 logo
FC Den Bosch U12 logo

Vorige week werd onze wedstrijd tegen Roda JC afgelast. Dat betekende dat we vandaag onze eerste wedstrijd voor de play-off speelden tegen FC Den Bosch. Deveron was er vandaag niet bij, hij ligt helaas ziek in bed.
    In de eerste helft kwamen we niet aan voetballen toe. Het spel speelde zich vooral af op het middenveld en er waren aan beide kanten weinig kansen. De ruststand was dus 0-0.
    Na de rust gingen we beter spelen. We konden steeds vaker de opening vinden en we kregen mogelijkheden. Joris draaide goed weg bij zijn man maar schoot helaas rakelings voorlangs. FC Den Bosch werd af en toe gevaarlijk in de counter maar zij konden ook niet scoren.
    In de derde helft wilden we snel scoren om deze wedstrijd te gaan winnen. We begonnen gevaarlijk en binnen een paar minuten kwamen we voor de goal van Den Bosch. In de counter werden we verrast. Op middenveld leek een overtreding gemaakt te worden op Nassim. De scheidsrechter besliste anders en de bal werd lang gespeeld. De spits van Den Bosch profiteerde hier optimaal van. 0-1. Daarna werden we beter en gingen we op zoek naar de aansluitingstreffer. Deze kwam er helaas niet. Eindstand 0-1.
    We begonnen vandaag niet goed aan de wedstrijd en we kwamen moeilijk aan voetballen toe. Daarna pakten we het goed op maar hadden we wat pech. Volgende week spelen we om 9.30 uur in Maastricht tegen MVV.