9-0
22 maart, 00:00
PSV D2 logo
UNA/Brinvast D1 logo

Vandaag stond de belangrijke wedstrijd tegen de nummer twee op het programma. PSV begon dan ook furieus aan de wedstrijd. In de tweede minuut had PSV de mogelijkheid om de score te openen. De bal werd echter net naast getikt. Eén minuut later viel dan toch de openingstreffer. Met een sliding veroverde Jur de bal en speelde de bal op Genrich. Genrich speelde de bal terug op Jur die de bal over de keeper het doel in schoot, 1-0. PSV ging daarna goed door en in de zesde minuut wist PSV wederom te scoren. Niek onderschepte de bal op eigen helft. Hij dribbelde veertig meter met de bal en speelde de bal op Genrich. De voorzet van Genrich werd door de keeper van UNA niet goed verwerkt en de alerte reagerende Jur tikte de 2-0 binnen. Twee minuten later pakte Jur de bal af en na een mooie actie schoot hij de 3-0 binnen. PSV hield de bezoekers onder druk en in de 13e minuut werd Amin op de middenlijn aangespeeld. Met een lange rush liep hij door de verdediging van UNA, omspeelde de keeper en tikte de 4-0 binnen. Vanaf de aftrap ging PSV weer in de aanval. Een voorzet vanaf rechts door Genrich werd door Heritier ingetikt, 5-0. PSV combineerde snel, was alert en gaf de bezoekers geen enkele kans. De doelpunten volgden elkaar dan ook snel op. De bezoekers kregen niet de mogelijkheid om op adem te komen. In de 17e minuut speelde Djurre een diepe bal op Heritier. Heritier legde de bal terug en vanaf de rand van het zestienmetergebied schoot Amin de 6-0 binnen. Drie minuten later was het wederom Djurre die een diepe bal speelde. Heritier onderschepte de bal vlak voor de keeper van UNA en speelde de bal terug op Genrich. Genrich schoot vervolgens de 7-0 binnen. Vijf minuten voor rust speelde Amin de bal vrij en speelde hij de bal op Jur. Jur schoot vanaf de rand van het strafschopgebied hoog binnen, 8-0. Dit was ook de ruststand van deze doelpuntrijke eerste helft.

De bezoekers begonnen de tweede helft iets feller. De eerste kans was dan ook in de 33e minuut voor UNA. De bal werd echter tegen de paal geschoten. De bezoekers legden vervolgens in de tweede helft het accent nog meer op de verdediging. PSV probeerde diverse malen door de verdediging te komen. Dit lukte enkele keren maar PSV faalde in de afwerking. Desondanks scoorde PSV in de 41e minuut nadat het gevaar eigenlijk al uit de aanval was. De bal kwam uiteindelijk bij Thomas die vanaf 20 meter uit de draai de bal hoog in het doel schoot, 9-0. Het spelbeeld veranderde in het resterende gedeelte van de wedstrijd niet. UNA probeerde een enkele keer via een counter nog te scoren echter zonder succes. Het lukte PSV niet meer om de score verder op te voeren zodat de eindstand 9-0 werd.

Met nog vier wedstrijden te spelen heeft PSV 10 punten voorsprong op de nummer twee UNA/Brinvast. Bij winst aanstaande zaterdag in de uitwedstrijd tegen Dongen is PSV kampioen.

Verhoeven (Strijbosch), Cox, Lonwijk (Tielemans), N. Munsters (Lonwijk), J. Munsters, Verschut, Antonisse (Nassoh), Doudah, Sillé, Clabbers (Antonisse), Bora Deyonge.