14.) 1-0: Yorbe Vertessen (assist: Mohamed Ihattaren)
    19.) 3-0: Yorbe Vertessen (assist: Thijs Martens)
    46.) 4-0: Mees Krekels
    57.) 5-0: Mohamed Ihattaren
    60.) 6-0: Mohamed Ihattaren (assist: Danis Mathieu)

Wedstrijdverslag:
    Vandaag kon PSV reeds (5 wedstrijden voor het einde) kampioen worden. PSV had een mooi moyenne neergelegd, 17 competitie-wedstrijden gespeeld, 17 competitie-wedstrijden gewonnen met een duizelingwekkend doelsaldo van 105-9 (+96). De volle 100%-score, dus.
    Echter, PSV moest dan vandaag wel de eeuwige aartsrivaal en meteen ook de naaste concurrent voor de titel (Willem II/RKC) opzij zetten. Tel daarbij een thuiswedstrijd onder goede omstandigheden op en je hebt de beste ingrediënten voor een schitterende kampioenswedstrijd.
    De vraag vooraf was natuurlijk, waren de PSV-ers (te) nerveus, was de uitwedstrijd tegen Willem II/RKC met een 8-1 overwinning een incident, had Willem II/RKC toen niet gewoon een off-day en wilde Willem II/RKC nu vurig revanche voor die pijnlijke en onvoorstelbaar hoge nederlaag.
    Welnu hierbij geef ik in een notendop de antwoorden op deze prangende vragen.
    Neen, de PSV-ers waren helemaal niet zenuwachtig en speelde – met name in de eerste helft – uiterst cool de pannen van het dak. Met andere woorden, gewoon als een echte (aanstaande) kampioen. De vele toeschouwers wisten niet wat ze zagen; een superieur PSV, in alle voetbal-facetten heer en meester.
    Neen, de 8-1 overwinning in de uitwedstrijd tegen Willem II/RKC was dus geen incident noch een vergissing.
    Neen, Willem II/RKC wilde misschien wel, maar kwam tegen een ontketend PSV simpelweg te kort.
    Het bal-tempo bij PSV lag ongelofelijk hoog. De aanvallen van PSV waren vaak een lust voor het oog. De doelpunten waren van een ongekende schoonheid. Aan de andere kant gaf PSV slechts een kans (in de 2e helft) weg. En gelukkig voor Willem II/RKC stond ook in de 2e helft het vizier van PSV niet helemaal meer. Met als resultaat een klinkende 6-0 overwinning en een subliem kampioenschap. Proficiat heren.