0-2
22 maart, 00:00
PSV C2 logo
Ajax O14 logo

Vandaag speelt PSV C2 de topper tegen Ajax C2 de koploper. Ajax heeft veel grote jongens in de basis dus er zal slim gespeeld moeten worden. De wedstrijd begint gelijk waardig en de slag zal op het middenveld plaats vinden. Helaas komt Ajax op een voorsprong door een fout in de opbouw. Naar mate de eerste helft word PSV sterker. PSV heeft 2 a 3 goede kansen maar met kunst en vliegwerk houd Ajax de nul. In de tweede helft hetzelfde beeld. PSV wil wel en Ajax loert op de counter. Ajax staat achterin goed opgesteld en onze spitsen komen er niet doorheen. Al snel scoort Ajax de twee nul uit een goede aanval. De wedstrijd zit op slot, PSV valt aan maar kan geen gevaar stichten en Ajax vindt het prima zo. PSV raakt nog de paal maar verder komt het niet. Uiteindelijk wint Ajax de wedstrijd en is hard op weg naar het kampioenschap.