1-2
22 februari, 00:00
PSV D2 logo
Feyenoord D2 logo

Beide teams toonden in het begin van de wedstrijd de intentie om er een leuke wedstrijd van te maken door de aanval te zoeken. De eerste goede mogelijkheid om te scoren was in de zevende minuut voor de bezoekers uit Rotterdam. Een voorzet van Feyenoord werd onverwacht doorgekopt. Met een goede reflex keerde Peter de bal en wist hierdoor het doel schoon te houden. Twee minuten later kreeg PSV de eerste mogelijkheid om te scoren en deze mogelijkheid werd direct benut. De bal kwam per toeval voor de voeten van Jeremy die de bal met een fraaie lob over de uitkomende Feyenoord-goalie speelde 1-0. Enkele minuten later had Feyenoord de mogelijkheid om te scoren uit een corner. De bal werd echter net over gekopt. Er ontpopte zich een mooie wedstrijd met mogelijkheden over en weer. In de 26e minuut trok Feyenoord de stand gelijk uit een aanval over links. De voorzet werd in eerste instantie tegen de lat geschoten. In de rebound werd de bal wel in het doel getikt 1-1. Dit was ook de ruststand.

PSV had na drie minuten in de tweede helft de mogelijkheid om wederom op voorsprong te komen. Na een doeltrap van de Feyenoord-goalie pakte Jur de bal af van de verdediger van Feyenoord. Zijn voorzet werd door Jeremy tegen de Feyenoord-goalie geschoten. Enkele minuten later kwam Feyenoord op voorsprong. Een diepe bal door het hart van de verdediging van PSV kwam bij de spits van Feyenoord. Hij omspeelde Robin en schoot de 1-2 binnen. Beide teams speelden daarna in een hoog tempo. PSV was echter af en toe slordig waardoor Feyenoord de mogelijkheid kreeg om te scoren. Deze mogelijkheid werd echter niet benut. In de 45e minuut was het PSV dat na een mooie aanval over links de kans kreeg om de score gelijk te trekken. Mohamed schoot in eerste instantie tegen de Feyenoord-goalie. In tweede instantie ging de bal via de keeper en de paal er weer niet in. Het spel van PSV werd hierna slordiger en PSV kon geen kansen meer creëren. Feyenoord probeerde met enkele uitvallen de score op te voeren maar had hiermee geen succes. De eindstand was dan ook 1-2.

Strijbosch (Verhoeven), Cox (J. Munsters), Lonwijk, De Schutter, Bora Deyonge (Doudah), Tielemans, Doudah (Verschut), Nassoh, N. Munsters, Antonisse, Sillé (Clabbers).