4-2
22 februari, 00:00
FC Den Bosch U12 logo

Vandaag speelden we een belangrijke wedstrijd voor de competitie tegen FC Den Bosch. Joris en Kevin deden met de E-jeugd mee.
    In de eerste helft ging het spel op en neer. FC Den Bosch werd een paar keer gevaarlijk voor onze goal maar ze konden niet scoren. Wij wel. Mylian gaf een lange pass op Dylan. Die was sneller dan zijn tegenstander en scoorde de 1-0. Dit was tevens de ruststand.
    Na rust scoorden we al snel de 2-0. Dylan ging goed door op de keeper en Jesse kon hierdoor de bal in een lege goal schieten. Daarna kwam Den Bosch. Binnen vier minuten tijd was het weer 2-2. Op een paar goede aanvallen hadden we geen antwoord. We waren niet scherp in de duels en we waren slordig in balbezit. Met een 2-2 ruststand kwamen we nog goed weg.
    In de derde helft moest dit anders. Dit ging lange tijd goed. Het spel golfde op en neer. Vijf minuten voor tijd kregen we dé kans op 3-2. Joey pakte de bal af van een centrale verdediger en liep vrij naar de goal. Helaas kreeg hij de bal er niet in. Een paar minuten later lukte Den Bosch dat wel. 58e minuut, 3-2. In de absolute blessuretijd werd het nog 4-2.
    Vandaag hebben we helaas een belangrijke wedstrijd verloren. We kwamen niet in ons positiespel en we konden geen grip krijgen op de tegenstander. Volgende week zal dit beter moeten want dan spelen we thuis tegen VVV.