22.) 1-0: Yorbe Vertessen (assist: Mohamed Ihattaren)
    30.) 2-0: Mees Kreekels (assist: Sekou Sidibe)
    32.) 3-0: Mohamed Ihattaren (assist: Yorbe Vertessen)
    40.) 6-0: Sekou Sidibe (assist: Yorbe Vertessen)
    47.) 7-0: Jochem van Dijk (assist: Mohamed Ihattaren)
    51.) 8-0: Yorbe Vertessen
    59.) 9-0: Lars Koolen (assist: Sekou Sidibe)

Wedstrijdverslag:
    VVV; in het verleden altijd lastig. Zo ook in deze wedstrijd. Althans in de eerste 20 minuten van deze wedstrijd. VVV weerde zich kranig, stoorde al vroeg (op de helft van PSV) en loerde nadrukkelijk op fouten van PSV.
    PSV had weliswaar veel balbezit, maar had ook zichtbaar wat moeite met dit speltype van VVV. We noteerden dan ook geen kansen, behoudens een grote en overigens enige kans voor... VVV, in de eerste 20 minuten.
    En toen werd de ban ineens dan toch gebroken. Inleiding was wel een bijna dure fout in de defensie van PSV, deze fout werd goed gecorrigeerd en na de daaropvolgende snelle tegenstoot van PSV, lag de bal nog geen 10 seconden later in het doel van VVV.
    Op slag van rust, werd nummer 2 binnengekopt na een uitgemeten voorzet.
    Na rust, was ‘t snel over en sluiten voor VVV. Met mooi voetbal, met snel combinaties, met individuele acties, werd VVV in “no time” opgerold. De ene aanval was nog mooier dan de andere. En na deze voetbal-show stond een 9-0 eindstand op het scorebord. En wederom, heel veel verschillende doelpuntenmakers in de gelederen van PSV. Op naar de volgende wedstrijd, uit tegen FC Den Bosch.