6-0
21 september, 00:00
PSV A1 logo
ADO Den Haag A1 logo

Na twee zware tegenstanders in het begin van de competitie is vandaag ADO naar de Herdgang gekomen om ons punten af te snoepen. Wij willen dit zeker niet laten gebeuren en beginnen dan ook fel aan de partij en na 4 minuten is het een goede actie van Moussa die de bal toch nog voor kan geven en bij de tweede paal is het Olivier die de bal binnenkopt.
    Zo dat zit in de pocket. Altijd lekker om vroeg om een voorsprong te komen. We gaan door en proberen de marge groter te maken. ADO krijgt geen vat op ons spel al zijn er voor beide ploegen ook geen echt uitgespeelde kansen. Na een kleine twintig minuten is wat geklungel in de ADO verdediging de oorzaak dat Olivier de bal bij Rai kan bezorgen en deze weet de keeper voor de tweede maal te verschalken. Zo gaan we de rust in met een twee nul voorsprong. Na de rust gaan we verder op de ingeslagen weg en de helft van Rai. Hij weet drie maal te scoren, uit een pass van Clint, een vrije trap (zoals alleen Rai dat kan),en een keer na een steekpass van Moussa. Ook weet Clint na een voorzet van Wouter met het hoofd het net te vinden en staat er na het fluitsignaal van de goed leidende scheids de eindstand van 6 – 0 op het gerepareerde scorebord. Een duidelijke en verdiende ruime overwinning en voor de trainer is het wel duidelijk wie de spits van de A1 is op dit moment. De tocht naar boven, naar de top van de ranglijst is ingezet. Volgende week uit naar AZ. Succes mannen.

De la Paz, van Vlerken (70ste Verstraaten), Alberto, de Wijs, Heesakkers (77ste Groenendijk), Mahmoed, Sanoh, Leemans (85ste Lamers), Vloet, Rommens, Hiwat (65ste Baysal).