1-2
21 september, 00:00
JVOZ D2 logo
PSV D2 logo

In het begin van de wedstrijd was er sprake van een gelijk opgaande strijd. JVOZ zette PSV vroeg onder druk en PSV had in het begin moeite om onder deze druk uit te komen. Beide teams creëerden in het begin geen echte kansen. Het was JVOZ dat in de 19e minuut op voorsprong kwam. Door een misverstand in de verdediging van PSV kon een speler van JVOZ vrij doorlopen en hij schoot de bal achter Peter binnen, 1-0. PSV ging direct op zoek naar de gelijkmaker. Twee minuten na de openingstreffer trof een afstandsschot van Djurre nog de paal. In de 25e minuut trok PSV de stand dan toch gelijk. Een diepe bal van Djurre op Jur werd door Jur ingeschoten 1-1. Enkele minuten later kwam PSV bijna op voorsprong. Heritier begon op eigen helft aan een lange rush. Eenmaal vrij voor de keeper van JVOZ ging zijn schot net naast.

PSV ging in het begin van de tweede helft direct op zoek naar een doelpunt. JVOZ werd in de verdediging gedrongen maar echte kansen werden door PSV niet gecreëerd. PSV ging gaandeweg de tweede helft slordiger spelen. Vaak werden verkeerde keuzes gemaakt en verschillende passes kwamen niet aan. Desondanks kreeg PSV wel de beste mogelijkheden. Na één van de weinige mooie aanvallen in de tweede helft schoot Mohamed in de 47e minuut de bal net naast. Vier minuten later kwam PSV dan toch op voorsprong. Een vrije trap, enkele meters buiten het zestienmeter gebied, werd door Mohamed hard ingeschoten 1-2. In het resterende gedeelte van de wedstrijd kwamen beide teams niet meer tot scoren zodat PSV de drie punten mee kon nemen naar Eindhoven.

Strijbosch (Verhoeven), Cox, De Schutter (Lonwijk), J. Munsters, Bora Deyonge, Doudah (Van der Burgt/Doudah), Verschut (Nassoh), Tielemans, N. Munsters, Clabbers (Antonisse), Sillé (Clabbers).