Theole D1 logo
PSV D2 logo

De teller staat op 100
    PSV D2 heeft wederom een seizoen waarbij het aantal gemaakte goals tijdens de competitie op honderd is gekomen.
    Voor de aftrap in Tiel stond de teller op 97. Nog 3 en de 100-ste goal staat weer in de boeken. Het begon allemaal anders dan verwacht. Een schot van Theole hoog onder de lat kon helaas Jeroen niet keren. 1-0 voor Theole, maar zoals de Rood-Witten vochten in het veld en drukte op de helft van de tegenstander, kon de gelijkmaker niet lang uitblijven. Endy scoorde al vrij snel de 1-1 en het spel kon weer opnieuw beginnen. Toch wist Theole het kunstje weer te flikken. 2-1. Dus aan de bak. De kleinste man op het veld voorop in de strijd en dat resulteerde in een prachtige uitgespeelde goal, Olivier schoof de bal beheerst in de hoek, 2-2. Vlak voor de rust nog een corner voor PSV en Endy twijfelde geen moment 2-3. Dit was tevens de ruststand. De tweede helft leverde een spektakel op met mooi en snel voetbalvan PSV. Jeroen M. zorgde voor de 2-4, maar even later scoorde de sterke en snelle spits van Theole tussen 3 PSV-ers de aansluitingstreffer 3-4. Michael zorgde met twee goals voor de definitieve afstand van Theole. Een prachtig diagonaal afstandschot in de kruising 3-5, en een schot over de keeper zorgde voor de 3-6. Het prachtige spel van PSV werd nog even op de proef gesteld door een tegen goal 4-6, maar het was Jeroen M. die de eindstand op het bord bracht 4-7. Het leek wel een korfbal uitslag. Het moet gezegd worden, een goed spelend PSV maakte er een mooie middag van in Tiel. Als kroon op het werk maakte Endy de 100-ste goal van PSV D2 en was Michael de beste man van het veld.
    Jongens, Trainers en Begeleiders Proficiat !!