1-0
21 maart, 00:00
Brabant United O13 logo

PSV begon goed aan de wedstrijd en in de tweede minuut creëerde PSV de eerste kans. Deze mogelijkheid op een snel doelpunt werd niet benut. Drie minuten later hadden de bezoekers een uitgelezen mogelijkheid om de score te openen. Door een diepe bal kwam een speler van Brabant United vrij voor Peter. Zijn lob ging net naast de goal. Brabant United zette PSV vroeg onder druk en het eerste kwartier van de wedstrijd had PSV daar moeite mee. Toch kreeg PSV in deze fase van de wedstrijd de beste kansen. Een kopbal van Joost werd van de lijn gehaald en een schot van Mathijs werd door de keeper van Brabant United gepareerd. Halverwege de eerste helft kreeg PSV de wedstrijd meer onder controle. De bezoekers bleven gevaarlijk door enkele snelle uitvallen. Op slag van rust kwam PSV dan toch op voorsprong. Met een schot passeerde Heritier de keeper van de bezoekers, 1-0. Met deze stand gingen beide teams de rust in, in deze aantrekkelijke eerste helft.

Ook in de tweede helft had PSV het betere van het spel. PSV creëerde echter nauwelijks kansen door het goede verdedigende werk van de bezoekers. De bezoekers probeerden met snelle uitvallen gevaar te stichten maar ook zij kregen nauwelijks kansen om te scoren. In de laatste tien minuten van de wedstrijd gingen de bezoekers meer risico nemen zonder echt gevaarlijk te worden. PSV kreeg in de slotfase nog twee opgelegde mogelijkheden om de wedstrijd op slot te gooien maar gescoord werd er niet meer. De eindstand was dan ook 1-0.

Strijbosch, Cox (Matuta La Nkenda Nosa), Matuta La Nkenda Nosa (Lonwijk), De Schutter, Doudah (Van der Burgt), Tielemans, Antonisse, Nassoh, Clabbers (N. Munsters), Verschut (J. Munsters), Bora Deyonge.