21 maart, 00:00
FC Volendam O17 logo
PSV O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de uitwedstrijd tegen Volendam O.17.
    Na een gelijkopgaande 1e helft waarin nauwelijks kansen te noteren waren was de ruststand 0-0.
    De 2e helft begon PSV voortvarend. In de 43e minuut was het Kaan Tanriver die 0-1 scoorde.
    Hij reageerde attent nadat de keeper van Volendam een corner niet goed kon verwerken.
    PSV was sterker in deze fase maar vergat de voorsprong te vergroten.
    In de 60e minuut werd het 1-1. Via een van richting veranderd schot kwam Volendam op gelijke hoogte.
    3 minuten later werd het 2-1 voor Volendam. Bij een indraaiende corner werd er slecht gedekt en kon een speler van Volendam volledig vrij en ongehinderd de bal binnenkoppen.
    PSV wilde een slotoffensief beginnen maar moest met 10 spelers verder. Joey Konings werd door de scheidsrechter uit het veld gestuurd.
    PSV O.17 was met 10 tegen 11 niet meer in staat om langszij te komen.
    Eindstand 2-1.
    Dinsdag 24 maart speelt PSV O.17 in Amsterdam het resterende gedeelte (40 min) van de gestaakte wedstrijd tegen Ajax O.17.
    Zaterdag 28 maart staat de thuiswedstrijd tegen Vitesse O.17 op het programma.

Lasse Mikkelsen, Lassana Faye, Armando Obispo, Kaan Tanriver, Tom Scheepers, Dante Rigo, Mathias Bonde (Lennerd Daneels), Jaƫll Hattu, Karim Bannani (Cody Gakpo), Joey Konings, Matthias Verreth