2-0
21 maart, 00:00
Brabant United O12 logo
PSV O12 logo

In de najaar competitie stond er ook een uitwedstrijd gepland tegen Brabant United voor PSV O12, toen werd de wedstrijd gespeeld in het stadion van RKC, vandaag was “de vliert” het stadion van FC den Bosch het decor voor de wedstrijd. Van de vorige wedstrijd wisten de spelers nog wel dat het geen makkelijke is. Veel fysiek en een ongekende strijdlust staat de boys van PSV Vandaag te wachten. Na de aftrap is het PSV wat de wedstrijd domineert, maar dit leidt niet tot direct gevaar voor de goal van de keeper van Brabant United. Het zijn alleen een paar afstandsschoten van Dylan en Jesse die richting goal gaan maar de juiste richting missen, of een makkelijke prooi zijn voor de keeper.1 Keer is Dylan dichtbij met een kopbal maar ook deze gaat helaas net langs. Een paar keer komt de steekpass niet, terwijl er wel de ruimte voor was. Brabant United houdt het veld heel goed klein en laat PSV niet verder voetballen dan tot hun eigen 16 meter. Wel probeert Brabant United er een paar keer uit te komen met lange ballen, maar echt gevaarlijk wordt ook Brabant United ook niet.
    Het begin van de 2e helft laat eigenlijk hetzelfde beeld zien als in de 1e helft, een dominerend PSV, wat niet echt gevaarlijk weet te worden. Dit is zeker een verdienste van Brabant United die zeer gedisciplineerd blijven voetballen. Dylan probeert het met een schot van de zijkant maar de bal beland op het dak van het doel, Mylian akn een keer alleen op de keeper af maar de keeper van Brabant United weet heel goed te redden. In de 43 minuut is er een hoge bal voor het doel van PSV, Kevin de keeper van PSV heeft er moeite mee en weet de bal niet goed weg te werken, uit de scrimmage weet Brabant United te scoren 1-0. Hierna gaat PSV iets meer druk naar voren waardoor er ook meer ruimte komt voor Brabant United, in de 51 minuut weet Brabant United de boel op slot te gooien door de 2e goal te maken. Goed gespeeld door PSV O12 tot de 16 van de tegenstander vandaag, maar niet echt heel gevaarlijk geworden, Brabant United heeft heel gedisciplineerd gespeeld en de kleine kansjes wel benut. Volgende week speelt PSV de uitwedstrijd tegen Ajax U12.