4-0
21 februari, 00:00
NEC Nijmegen O13 logo

PSV begon sterk aan de wedstrijd en wist in de vierde minuut de score al te openen. Nigel stak het middenveld over en speelde de bal op Jayden. Jayden schoot in de verre hoek de 1-0 binnen. PSV had in de eerste tien minuten van de wedstrijd nog enkele kansen maar deze werden niet benut. Na een goed begin zakte PSV iets terug. Te vaak werden er verkeerde keuzes gemaakt waardoor er nauwelijks nog kansen werden gecreëerd. De bezoekers hadden in de 16e minuut de eerste mogelijkheid om te scoren uit een vrije trap. De bal werd echter naast gekopt. PSV gaf verder in de eerste helft niets weg en kreeg zelf ook nog maar één kans. Jayden speelde de bal voorbij de keeper van de bezoekers maar een verdediger van NEC wist de bal op tijd weg te halen. Met een 1-0 stand gingen beide teams rusten.

In de tweede helft was het spelbeeld niet anders. PSV was sterker en de bezoekers kregen nauwelijks mogelijkheden om te scoren. In tegenstelling tot de eerste helft wist PSV nu wel vaker het net te vinden. In de 42e minuut speelde Jayden zich vrij op de rand van het strafschopgebied en schoot de 2-0 binnen. Drie minuten later kopte Jayden uit een vrije trap van Djurre de 3-0 in het doel. Enkele minuten voor tijd zette Mathijs de eindstand van 4-0 op het scorebord na een steekbal van Djurre.

Verhoeven, Cox (N. Munsters), Lonwijk. De Schutter, Bora Deyonge, Tielemans (Verschut), Antonisse (Cox), Verschut (J. Munsters), Braaf (Tielemans), Clabbers, N. Munsters (Van der Burgt).