2-2
21 februari, 00:00
FC Twente O14 logo

In de PSV spelersbus ging de reis naar Twente om tegen de FC te spelen. Tijdens de lange reis bleek dat de jongens allemaal de Carnaval goed zijn doorgekomen en er is zelfs een paar keer gescoord tijdens die voetballoze dagen. Je zou dus denken dat gaat vandaag weer goed komen.
    De eerste twintig minuten van de wedstrijd bleek dat echter niet het geval. FC Twente had PSV volledig in de tang en PSV kwam al in de tiende minuut op een 1-0 achterstand. Naar het einde van de eerste helft begon PSV iets beter te spelen en kreeg enkele goede kansen, maar op die momenten was Twente meteen ook weer gevaarlijk in de counter.
    In de rust werden er enkele omzettingen gedaan en de tweede helft leek beter te beginnen. In de 5e minuut kwam PSV op 1-1 toen Mees de bal uit een corner bij de eerste paal binnen tikte.
    In de 14e minuut kwam Twente alweer op voorsprong doordat vijf PSV-ers niet voldoende waren om een enkele Twente speler af te stoppen.
    Enkele minuten later wist PSV toch weer langszij te komen. Een vrije trap werd door Shurandy bij de tweede paal binnen gekopt. Twente bleef de betere ploeg maar kreeg niet wat het verdiende mede doordat Jurre in de laatste minuut nog twee keer een 1 tegen 1 situatie wist tegen te houden.
    Volgend jaar misschien toch maar weer iets meer scoren na dan tijdens de Carnaval boys.