21 januari, 00:00
FC Den Bosch C1 logo
PSV C1 logo

Ondanks de regenval was het veld toch redelijk goed bespeelbaar alleen de harde wind was een beetje vervelend.
    Maar PSV kwam flitsend uit de startblokken en via een goede combinatie tussen Youandi en Martijn was het laatstgenoemde die binnen de minuut beheerst scoorde 0 - 1.
    Hierna was PSV de betere ploeg en had Fc Den Bosch moeite om onder de druk vandaan te komen, mede door de tegenwind.
    Na 15 minuten was het weer raak ditmaal was het Sam die koelbloedig zijn kans benutte 0 - 2.
    Toen na 20 minuten ook nog Youandi doel trof kon PSV met een goed gevoel de rust in 0 - 3.
    In de tweede helft kreeg ook PSV te maken met de harde tegenwind waardoor toch het spel wat rommeliger werd.
    PSV had deze wedstrijd ook nog veel pech want er werd maar liefst 5 keer lat en paal geraakt.
    In de 52e minuut kon Fc Den Bosch iets terugdoen door onoplettendheid in de verdediging . 1 - 3.
    Na dit tegendoelpunt kwam Fc Den Bosch meer in de aanval maar Yannick greep een paar keer subliem in, waardoor de overwinning niet meer in gevaar kwam.
    Al met al een dik verdiende overwinning voor de mannen van PSV en een extra compliment voor Tom van C2 , die een prima debuut in C1 maakte.

Yanick (c) , Dirk (62 Luc) ,Tom, Gökhan (40 Vincent) ,Ward, Philippe, Youandi (55 Arnaut) Sam, Martijn, Steven en Emilio.