VA N.E.C. JO17-1 logo
PSV O17 logo

Jeremy Antonisse
  2. Wedstrijdverslag

Over het weer hoeven we het nu niet te hebben. Na een week van touwtrekken over het wel of niet doorgaan van de wedstrijd was het N.E.C. dat aan het langste eind trok en dus togen we met een jonge selectie (op de bank zat jaargang 2004) om de wedstrijd te spelen en proberen de opgaande lijn van vorige week voort te zetten. De intentie was goed.

Het begin was wederom rommelig en er was ook weinig structuur en organisatie te zien. Ook N.E.C. deed daarin vrolijk mee. Maar toch was het N.E.C. dat de eerste klap uitdeelde. Na een corner werd de bal door de nummer 7 goed ingeschoten en via de onderkant lat sloeg de bal tegen het net. Binnen de minuut vanaf de aftrap was het Jeremy die de stand weer gelijk trok. Dus daarop voort borduren zou je zeggen. maar N.E.C. was een andere mening toegedaan. Een misverstand in onze achterhoede leidde tot de voorsprong van N.E.C. Nog niets aan de hand maar het spel wordt er niet beter op en vlak voor de rust wordt een fout in onze verdediging afgestraft en gaan we met een 3-1 achterstand de kleedkamer in.

Na rust moet het dan gebeuren. Enkele wisselingen vinden plaats maar het gewenste effect komt er niet. Vijf minuten voor tijd scoort N.E.C. ook nog de 4-1. De nederlaag is een feit. Jammer maar vandaag zat er echt niet meer in. Vanaf maandag gaan we de goede punten bespreken en aan de andere punten gaan we werken om ze te verbeteren. Volgende week vrijdag staat de bekerwedstrijd tegen 016 op het programma. Dus fijn weekend en op naar de volgende ronde van de beker.

Ronnie nog beterschap en hopelijk weer tot snel op het veld.