PSV O14 logo

Mohamed Nassoh
  2. Wedstrijdverslag

Het Verslag

In het begin van de wedstrijd waren beide teams nog zoekende en werd er door beiden veel onnodig balverlies geleden. Na tien minuten werd PSV sterker en trok het de wedstrijd naar zich toe. PSV kreeg enkele mogelijkheden, maar doordat de laatste pass niet goed was werden er geen echte kansen gecreëerd. Na ruim 20 minuten nam de thuisclub het initiatief. Dit leverde binnen enkele minuten diverse doelrijpe kansen op. Een voorzet ging voorlangs, een schot ging net over en een schot kwam tegen de paal. PSV kroop enkele keren door het oog van de naald maar in de 28e minuut had PSV het geluk niet aan haar zijde. Een schot van een speler van Volendam werd in eerste instantie nog gekeerd door Kevin Gadellaa, maar in de rebound werd de bal ingetikt, 1-0. PSV probeerde direct iets terug te doen, maar een schot van Martijn Zuijderwijk werd door de goalie van Volendam gekeerd. In de snelle tegenaanval door het centrum van de verdediging van PSV kwam een Volendam-speler vrij voor de PSV-goalie en tekende de 2-0 aan. Vlak voor rust was PSV dicht bij een doelpunt. De keeper van Volendam kreeg een schot van Joep van den Berk niet onder controle. De bal ging over de keeper heen waarna hij de bal in tweede instantie alsnog kon pakken.

PSV probeerde in de tweede helft uit een ander vaatje te tappen, maar dit leverde nog geen veldoverwicht op. Het was juist de thuisclub die in de 42e minuut wederom kon scoren. Een corner werd in eerste instantie nog door een PSV-speler weggewerkt maar in de rebound schoot een Volendam-speler de bal binnen, 3-0. PSV liet het er niet bij zitten en drie minuten na dit doelpunt kwam het eindelijk tot scoren. Deveron Fonville draaide mooi weg bij zijn verdediger en speelde de bal op Mohamed Nassoh. Met een loepzuiver schot in de verre hoek tekende Mohamed de 3-1 aan. PSV probeerde daarna nog iets te forceren maar was niet in staat om Volendam in de verdediging te drukken. Er werden enkele mogelijkheden gecreëerd, maar deze werden niet benut. Ook Volendam kreeg enkele kansen die niet werden benut. Vier minuten voor tijd kwam de thuisclub dan toch nog tot scoren en gooide de wedstrijd daarmee definitief op slot, 4-1.

Opstelling: Kevin Gadellaa (36’ Jules Janssen), Milan Vossen, Cel Teunen, D’Leanu Arts, Nawaaz Landfeld (36’ Nassim Achenteh), Mylian Jimenez, Joep van den Berk, Dyon Dorenbosch, Deveron Fonville, Martijn Zuijderwijk, Mohamed Nassoh.