8-0
20 januari, 00:00
PSV D2 logo
Nuenen D1 logo

De eerste competitie wedstrijd na de wintersport, op een gure dag met veel wind en regen voorspelt. PSV D2 was er klaar voor, althans dat bewees het team de vorige week tegen FC Zwolle. Nu was het de beurt aan Nuenen D1 om te proberen puntjes af te snoepen van PSV. De fysiek grote voetballers van Nuenen hielden het 15 minuten goed vol, toen vond Rai het welletjes. Uit een keurig genomen vrije trap aan de rand van de zestien opende hij de score. Vlak daarna liet Endy met een rush de gehele verdediging van Nuenen volledig staan en scoorde beheerst de 2-0 voor PSV. Een goed combinerend PSV zette de tegenstanders goed onder druk en ondanks de wind mee aan Nuenen zijde, kwam de tegenstander niet verder dan een paar schoten op goal. Uit een corner scoorde Rai wederom. Het was duidelijk zijn dag want een prachtige actie bracht hem wederom in stelling om zijn 3de en PSVs 4de goal aan te tekenen. Een prachtige dribbel van Endy waarbij hij tot drie keer zijn tegenstander compleet dolde, bepaalde de ruststand voor PSV, 5-0. In de rust gaf Niels nogmaals de waarschuwing om makkelijk te blijven voetballen en de ruimte te blijven zoeken. Waarschijnlijk door de druk die PSV uitoefende, werden langzaam maar zeker deze ruimtes dicht gelopen. Toch was het Michael die met een prachtige pingel de 6-0 aantekende. Enkele acties waarbij Nuenen toch nog de kans kreeg om te scoren werden schitteren gepareerd door Jeroen. Het slot akkoord was voor Jordy, die na rust de linksback positie had ingenomen. Een schitterende actie van Gino op de linkerflank tot aan de achterlijn, bracht Jordy gemakkelijk in stelling voor de 7-0. Het toetje moest nog komen, een vrije trap van 27,5 meter werd vol op de pantoffel genomen door Jordy en bepaalde daarmee de eindstand op 8-0.
    Jongens, trainers en begeleiders PROFICIAT !!!