15. (1-0) Roland Kartalozzi (assist: Cody Gakpo)
    28. (2-0) Amar Catic (assist: Cody Gakpo)
    30. (3-0) Cody Gakpo
    rust

Verslag:
    Een goede en nuttige overwinning tegen een altijd lastig (eigenlijk) VVV. De eerste 10 minuten verliepen stroef bij PSV. Daar waar VVV bij de eerste kans van de wedstrijd vergat te scoren, scoorde PSV prompt daarna het openingsdoelpunt. Daar waar VVV vergat de gelijkmaker te produceren, verdubbelde PSV de score. Met het rustsignaal gooide een uiterst effectief PSV D1 de wedstrijd met een derde doelpunt definitief in het slot. De tweede helft gaf een beeld waarbij het vizier van PSV D1 niet meer op scherp stond bij een handvol goede kansen en waarbij VVV letterlijk met handen en voeten een hogere score van PSV met succes voorkwam. PSV D1 is “Herfstkampioen” en vergrootte het gat met de naaste concurrent MVV tot 4 punten, aangezien MVV de uitwedstrijd tegen Willem II met 2-0 verloor.