3-1
19 november, 00:00
PSV C1 logo
VVV/Helmond Sport C1 logo

Vandaag moesten we op de Herdgang aantreden tegen VVV/Helmond Sport ,een tegenstander die niet onderschat mag worden ,
    mede omdat ze nog geen competitieduel hadden verloren.
    PSV begon voortvarend aan de wedstrijd ,drukte de tegenstander op eigen helft en begon ook een aantal kansen te creeren .
    PSV speelde ontzettend goed maar was slordig in de afwerking waardoor het na een kwartier spelen nog steeds 0 – 0 stond.
    VVV/Helmond Sport kwam niet onder de druk vandaan en PSV komt op voorsprong door een doelpunt van Taoufiq .
    Hierna ging PSV verder met aanvallen en stond het vizier wel op scherp ,eerst was het Youandi met een knap doelpunt en kort daarna
    scoorde Kenneth de bevrijdende 3 – 0 .
    Dit was tevens de ruststand.
    In de tweede helft een beetje hetzelfde spelbeeld PSV was duidelijk sterker maar bleef toch enorm veel kansen missen
    waardoor de score niet verhoogt werd.
    De laatste fase van de wedstrijd was een beetje rommelig mede door een groot aantal wissels aan beide kanten .
    Het lukte PSV niet meer om te scoren en door een slippertje in de achterhoede kon VVV/Helmond Sport iets terugdoen 3-1.
    Al met al een goede overwinning die echter wel hoger had moeten zijn.

Yannick ©, Philippe, Maarten, Taoufiq, Gokhan, Sam, Kenneth, Yentl, Youandi, Martijn en Steven.