PSV O19 - FC Twente JO19-1

 1. zaterdag 19 oktober 14:00

  De Uitslag

 2. De Statistieken

 3. PSV O19 blijft winnen

  Na de interlandbreak kwam PSV O19 in actie tegen FC Twente O19. De ploeg van Ruud van Nistelrooy won tot nu toe iedere wedstrijd in de competitie en ook tegen de Tukkers bleven de drie punten in Eindhoven.

  In de eerste helft werden er weinig kansen gecreeerd en kwam FC Twente zelfs op voorsprong halverwege de eerste helft. De O19 moest zich terugvechten van een achterstand en deed dat ook. Vlak voor rust maakte Antonisse na een lange aanval via veel schijven gelijk op aangeven van Timan.

  Na de rust ging PSV O19 op zoek naar de zege. Veel kansen waren er niet, maar dankzij een mooie individuele actie van Madueke hield de ploeg de drie punten in eigen huis. De Engelsman werd neergehaald in de zestienmeter en faalde daarna niet oog in oog met de doelman.

  Zo wint PSV O19 voor de zesde keer op rij en blijft het foutloos. De eerstvolgende wedstrijd is een uitwedstrijd. De ploeg reist dan af naar Almere City.

  Opstelling:
  Delange; Sambo, Kreekels, Vos, Oppergard (46/Kjolo); Matuta, Timan, Antonisse, Thomas (De Schutter), Daniels (55/Van Duivenbooden), Madueke.