19 april, 00:00
VVV Venlo U12 logo
PSV D3 logo

We speelden vandaag in stadion de Koel tegen VVV. We hadden vandaag geen blessures dus we konden met ons eigen team beginnen.
    Na drie minuten spelen stond het al 1-1. VVV kwam snel op voorsprong maar meteen vanaf de aftrap stond het weer gelijk. Jesse stuurde Joep diep met een mooie lange pass en die bleef rustig voor de goal. In de 9e minuut kwam VVV weer op voorsprong. Het was een open wedstrijd waar het spel snel op en neer ging. Drie minuten voor rust dreef Jesse met de bal op naar voren en hij haalde prachtig uit. De keeper was kansloos. 2-2.
    In de tweede helft wilden we VVV zover mogelijk op eigen helft drukken. Dit lukte geweldig. Op het middenveld had Nassim de bal aan een touwtje, Tim veroverde ballen en Dylan kon steeds indribbelen naar voren. We speelden een hele goede tweede helft. Nassim en Dylan kregen kleine mogelijkheden. VVV kwam er niet aan te pas. Achterin stond het als een huis. Helaas konden we ons spel niet belonen en gingen we rusten met 2-2 op het scorebord.
    Na rust wilden we snel scoren en deze wedstrijd zo snel mogelijk beslissen. Helaas gebeurde dat niet. Ons hoge niveau konden we niet vast houden en VVV kreeg hoop. Ze scoorden de 3-2 en een paar minuten voor tijd ook nog de beslissende 4-2.
    Vandaag hebben we laten zien wat we kunnen. Vooral in de tweede helft haalden we het beste in onszelf naar boven. Komende woensdag spelen we een oefenwedstrijd (6 tegen 6) tegen Wodan.