19 april, 00:00
TOP D1 logo
PSV D1 logo

Je moet erbij geweest zijn om het te geloven!!!
    PSV D1 heeft door in de uitwedstrijd tegen TOP Oss D1 met 0-0 gelijk te spelen een uitgelezen kans laten liggen om in de laatste competitiewedstrijd kampioen te worden. Voor aanvang van de wedstrijd, tegen het onderaan staande TOP Oss, was bij de ouders, bij de trainer en de begeleiding van de PSV-ers bekend dat Willem II D1 bij NAC D1 gelijk had gespeeld (1-1). PSV D1 had derhalve voldoende aan een overwinning om het kampioenschap te kunnen vieren. Op het hobbelige veld begon PSV D1 met een sterke rugwind goed aan de wedstrijd. De ene na de andere aanval golfde af op het doel van TOP Oss D1. Er werd goed over de vleugels gespeeld en er werden diverse goede kansen gecreëerd. Echter, het afmaken van de kansen bleek een probleem, mede vanwege sterk keepers- werk door de uitstekende doelman van TOP Oss D1.
    PSV D1 bivakkeerde doorlopend op de helft van de Ossenaren en het wachten was op de bevrijdende treffer(s). Voor de rust had PSV D1 gezien het aantal 100% kansen en mogelijkheden al op een ruime voorsprong moeten komen. Echter, er bleek deze middag echter een vloek te rusten op het scoren van doelpunten door de PSV-aanvallers. In de tweede helft zou het gaan gebeuren, maar wat onze jongens ook probeerden de bal wilde er aan de kant van TOP Oss D1 niet in. Aan de andere kant van het veld wist TOP Oss D1 zich in de hele wedstrijd slechts één kans te scheppen, die gelukkig voor PSV rakelings over het door PSV verdedigde doel verdween. Alle PSV-ers bleven in de overwinning geloven en de ene na de andere 100% scoringskans werd om zeep geholpen of door de held in het doel van TOP Oss D1 onschadelijk gemaakt. Na het laatste fluitsignaal stortten de spelers van zowel PSV D1 als van TOP Oss D1 zich massaal ter aarde, de Eindhovenaren van teleurstelling en de Ossenaren van vreugde. I.p.v. de polonaise te lopen, verlieten alle PSV-ers met een enorme kater het speelveld.
    PSV D1 en Willem II D1 zijn door de gelijke spelen van vandaag gelijk geëindigd in de competitie, wat betekent dat er binnenkort op neutraal terrein een beslissingswedstrijd volgt om het kampioenschap tussen deze twee aartsrivalen.
    Onze jongens zullen een paar dagen nodig hebben om de accu weer op te laden, maar met de steun van de ouders, trainer en begeleiding zal er snel moeten worden omgeschakeld. Het wordt een ongekend spannend slot van een bizar verlopen competitiestrijd tussen PSV D1 en Willem II D1. De ploeg die het beste in staat is zich na vandaag mentaal optimaal voor te bereiden voor deze clash der giganten, zal waarschijnlijk als winnaar uit de bus komen. Laten we PSV D1 in de strijd om het kampioenschap met z´n allen steunen, door massaal naar de beslissingswedstrijd tegen Willem II D1 te komen. Spelers, trainer en begeleiding van PSV D1 heel veel succes en kracht gewenst in deze komende beslissingswedstrijd. PSV morgen landskampioen en PSV D1 volgende week!!!