7 - 1 Pepijn van Zwieten de Blom (65)
    8 - 1 Zakaria Bakalli (70)

Eindstand 8 - 1

Een enigszins gehavend PSV moest vandaag aantreden tegen de nummer 4 van de ranglijst Ado Den Haag.
    In het begin van de wedstrijd was het een beetje aftasten van beide partijen, maar al snel greep PSV het initiatief. Na ongeveer 7 minuten kreeg PSV zijn eerste goede kans en was het ook meteen raak door topschutter Zakaria. Hierna was PSV ontketend en kregen we prachtig voetbal te zien, de aanvoerder van PSV, Andreas strooide met steekpasses waardoor het leek of we naar Barcelona zaten te kijken.

In 10 minuten tijd gaf Andreas 3 assists waaruit gescoord werd, eerst was het weer Zakaria en daarna twee maal Stijn die de stand verhoogde naar 4 - 0. Dit leek ook de ruststand te worden maar het werd zelfs nog 5 - 0 door een mooie actie van Kenneth (C2).

In de tweede helft controleerde PSV de wedstrijd en probeerde ADO Den Haag de schade beperkt te houden. Dit lukte niet helemaal want Stijn had zijn vizier op scherp staan vandaag en scoorde zijn derde goal van de wedstrijd 6 - 0. Hierna bleef PSV komen en via een mooie voorzet van Stijn kopte invaller Morris onhoudbaar binnen. ADO Den Haag ging hierna toch weer in de aanval en scoorde de eretreffer door een doelpunt van Pepijn 7 - 1. Het slotakkoord was echter weer voor PSV, in de laatste minuut knalde Zakaria met een geweldig schot van 20 meter de bal in de rechterkruising: 8 - 1.

Het was vandaag genieten van het voetbal en een compliment aan de spelers van Psv.

Wagener, Verstraaten (Gurler '56) Bazoer, Wouters, van Dijk, Pereira (c), Baysal (Oualach '59), Lamers, van Schijndel (v.d. Brink '45) Bakalli, Paal.