9-0
19 maart, 00:00
MVV D2 logo
PSV D3 logo

Het verslag van vandaag zullen we maar kort houden. PSV D3 liep tegen een totale off-day aan. Vanaf het eerste fluitsignaal komt PSV niet in hun spel. MVV zette direct druk en de vrije man als die er al was kon niet bereikt worden. De eerste mogelijkheid was voor MVV maar deze kon nog gekeerd worden. PSV krijgt een kans via Mo maar zijn schot ging over. De was eigenlijk ook het enigste wapenfeit voor vandaag. Na een kwartier komt PSV in een tijdbestek van 5 minuten op een 3-0 achterstand. Als het voetballend niet loopt, zal er een tandje bijgezet moeten worden. Dan is de tegenstander wel in het voordeel dat ze een jaar ouder zijn, maar MVV werd het vandaag erg makkelijk gemaakt. Te veel individuele en collectieve fouten waardoor er een gevoelige nederlaag werd geleden, want na de rust deed MVV er nog eens 6 bij. De wedstrijd duurde dan ook te lang vandaag. Zaak om deze week weer de kopjes de lucht in te krijgen, want volgende week wacht de koploper.