3-0
19 februari, 00:00
PSV C1 logo
FC Groningen/Cambuur C2 logo

De goedleidende scheidsrechter had nog maar net gefloten voor aanvang van de wedstrijd en PSV benutte binnen twee minuten al haar eerste kans 1 - 0 .
    Fc Groningen/Cambuur had misschien nog wel last van de lange busreis want amper een paar minuten later was het weer raak, door een goede combinatie stond het al 2 - 0.
    PSV was vandaag duidelijk een maatje te groot en werd ook slordiger met de afwerking, echter vlak voor rust werd het toch nog 3 - 0 en was de wedstrijd definitief beslist.
    In de tweede helft werd het niveau steeds minder, veel misverstanden op het veld en de kansen die we kregen werden om zeep geholpen. Uiteindelijk was iedereen blij dat de scheidsrechter floot voor het eindsignaal.
    Al met al toch weer 3 punten en doen we nog volop mee voor het kampioenschap.

Hooyberghs, Verstraaten (van Dijk '35), Bazoer, Groenendijk(c), Mohrman, Wouters (Gurler '50), Baysal, Lamers, van Schijndel, van den Brink (Mezach '35) Bakalli.