3-2
19 februari, 00:00
PSV A1 logo
FC Utrecht A1 logo

Vandaag de wedstrijd tegen FC Utrecht een directe concurrent op de ranglijst dus winst wel gewenst.
    FC Utrecht had de laatste wedstrijden goede resultaten neergezet en zat in een stijgende lijn.
    PSV begon goed en binnen de minuut was er een grote kans voor Elvio die helaas oog in oog
    met de keeper miste.
    Wel bleef PSV de bovenliggende partij wat dan ook resulteerde in een mooie treffer van Memphis die een
    vloeiende aanval zeer bekwaam afrondde.
    We bleven goed in de aanval maar de kansen werden niet allemaal op waarde geschat zodat het voorlopig 1 - 0 bleef.
    Wel wisten we nog te scoren, Dennis in het uiterste hoekje en Marco via een kopbal, alleen waren we nog niet van speelhelft gewisseld
    zodat de ruststand op 1 - 2 werd bepaald.
    In de tweede helft werden de mouwen weer opgestroopt en wilden we de punten toch graag in Eindhoven houden.
    Via Milos en in de blessuretijd via Maikel werd de toch wel verdiende winst binnengehaald.
    Eindstand 3 - 2.
    De punten waren binnen al had het zomaar ook heel anders kunnen lopen.
    Maar in een wedstrijd waarin je vijf keer tot scoren komt is het toch logisch dat je dan ook drie punten pakt.