2-2
19 januari, 00:00
PSV C2 logo
FC Eindhoven C1 logo

Onder winderige en natte omstandigheden speelde PSV C2 de eerste wedstrijd op het kunstgrasveld dit jaar. Eindhoven C1 was de oefentegenstander. Al vroeg in de wedstrijd scoorde Nabiu Kamara de 1-0 voor PSV op een dieptepass van Thomas Horsten. De inzet van Belgische aanvaller vloog via de onderkant lat prachtig binnen. Via een vrije trap kwam FC Eindhoven terug in de wedstrijd.

Na de rust zagen we vier nieuwe gezichten aan PSV-zijde. In de tweede helft drong PSV wel aan maar kwam moeilijk tot scoren. Vanuit een rommelige situatie maakte FC Eindhoven de 1-2. Na een goede aanval maakte Memphis Depay met een mooie lob de 2-2. Na de 2-2 waren er weinig kansen voor beide ploegen. Deze wedstrijd tegen de iets oudere stadsgenoten was een goede voorbereiding op de competitie start volgende week uit tegen De Graafschap.