Roda JC O19 - PSV O19

 1. zaterdag 18 oktober 00:00

  De Uitslag


 2. Een geweldige nazomerdag. Volop zon, Mensen in een t-shirt en een zonnebril. En dan gaat de reis naar Kerkrade. 80 km over de snelweg. Maar als daar een vrachtwagen ligt dan ben je daar dus weer snel weg. Dus dan maar via Belgiƫ. En na ruim drie uur in de bus komen we in het dal tussen de heuvels. In het bronsgroene eikenhout. In Limburg. (er wordt nog onderzocht of Roda die vrachtauto daar heeft neergelegd om de concentratie te breken) haha. Met een uur vertraging beginnen we aan de match.
  En zo mooi als de dag begon en zo mooi als de dag was zo tegengesteld was de wedstrijd. Alleen de eerste twintig minuten boden we tegenstand. Daarna was Roda feller, sneller, beter etc.
  Al voor de rust scoren ze twee maal. En wij staan erbij en kijken ernaar. Na de rust heeft Roda alle tijd (begrijpelijk) en weer, wij staan erbij en kijken ernaar. Vlak voor het einde weet Arnaut met een geweldig schot hun keeper te verrassen maar verder komen we niet. En waar onze tegenstanders in de competitie goede zaken doen, doen wij ons veel te kort. We staan erbij en kijken ernaar. We kunnen nu het dal tussen de heuvels weer verlaten. Gelukkig duurt de terugreis geen drie uur ook al is de afstand even lang als de heenreis. Maar we weten nu wat ons volgende week te doen staat.
  En zoals al een keer eerder vermeld: zonder dalen kun je niet genieten van de pieken.
  Dirk nog proficiat met je nieuwe aanwinst.
  Mannen tot volgende week.
  Houdoe.


  Hooybeghs, Abels (46e Verstraaten), Loof, Alberto, Kardes, Rommens, Berden ( 77e Groenevelt), Lammers (84e Naciri), van der Moot, Bergwijn, Hiwat.