4-0
18 oktober, 00:00
PSV O13 logo
Willem II O13 logo

De wedstrijd begon in een hoog tempo waardoor beide teams enkele mogelijkheden kregen die niet werden benut. De eerste echte mogelijkheid kwam in de elfde minuut uit een vrije trap voor PSV nadat de keeper van Willem II hands had gemaakt op de punt van het strafschopgebied. De vrije trap van Mohamed werd door Nigel net over gekopt. De voorsprong voor PSV kwam dan toch in de 15e minuut na een actie van Heritier aan de linkerkant van het veld. Zijn lage voorzet kwam in de voeten van Jeremy die vanuit de draai de 1-0 binnen schoot. Vijf minuten later werd de score uitgebreid. Een pass van Niek bereikte Jayden. Jayden speelde een verdediger van de bezoekers uit en schoot in de verre hoek binnen 2-0. In de 22e minuut had Willem II een mogelijkheid om de aansluitingstreffer te maken. Het schot ging via een speler van PSV net naast. PSV had echter het betere van het spel en één minuut later scoorde PSV de 3-0. Jayden ging goed door aan de rechterkant van het veld. Hoewel hij zelf in scoringspositie kwam, legde hij de bal breed op Jeremy die van dichtbij de 3-0 scoorde. Dit was ook de ruststand.

In het begin van de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op. Na vijf minuten trok PSV de wedstrijd naar zich toe. Het overwicht leverde wel mogelijkheden op maar die werden vooralsnog niet benut. De toeschouwers moesten wachten tot de 46e minuut alvorens PSV wederom tot score kwam. Jur onderschepte een uittrap van de doelman van de bezoekers. Hij speelde de bal direct door op Heritier die na een loopactie de bal in de verre hoek binnen schoot 4-0. Enkele minuten later kwam Jayden, na een sterke actie, in een scoringspositie. Zijn schot werd door de keeper van de bezoekers tot corner verwerkt. PSV schakelde daarna iets terug en in de laatste 10 minuten van de wedstrijd probeerde Willem II nog iets terug te doen. De mogelijkheden die ontstonden werden door de bezoekers niet benut zodat de eindstand 4-0 was.

Strijbosch (Verhoeven), N. Munsters, Cox (Bora Deyonge), Lonwijk, J. Munsters, De Schutter (Tielemans), Nassoh, Bora Deyonge (Van der Burgt), Braaf, Clabbers, Antonisse (De Schutter).