5-0
18 september, 00:00
PSV D1 logo
TOP D1 logo

Tegen Top D1 (de toevoeging Oss is er af sinds Top toegetreden is tot de Topklasse van het amateurvoetbal) speelde PSV D1 afgelopen zaterdag een teleurstellende wedstrijd. Het kreeg, zeker in de eerste helft, zóveel kansen dat de uitslag in de dubbele cijfers had moeten lopen. In de tweede helft kreeg Top zelfs wat meer ruimte, zonder echt gevaarlijk te worden overigens. Een 'traditioneel' wedstrijdverslag wordt dit dus niet, dan zou een enorme lijst worden van gemiste kansen. De feiten dus maar even op een rijtje:
    13e minuut: soloactie Ties van den Eijnde door verdediging Top, geeft vanaf de achterlijn voor op Matthias Verreth die hem binnenschuift: 1-0
    22e minuut: Corner Zohair Labyad wordt doorgekopt door Matthias, bal komt bij Ties die hem in de verre hoek schuift: 2-0
    26e minuut: dieptepass Ymanuel Hurkmans op Matthias, Matthias zet strak voor op inkomende Joey Konings die hem hard binnenschiet: 3-0.
    30e minuut: vlak schot van Ertem Bölükbas passeert keeper 4-0
    28e minuut 2e helft: Mooie actie van Mink Peeters, zet Matthias vrij die beheerst de 5-0 binnenschiet.