Sparta Rotterdam JO13-1 - PSV O13

 1. zaterdag 18 mei 12:00

  De Uitslag

 2. PSV O13 geeft niet thuis en verliest


  In de laatste wedstrijd van het seizoen heeft PSV O13 een nederlaag geleden. In Rotterdam was Sparta met 4-0 te sterk.

  De eerste helft begon ongelukkig voor PSV. Na een vlotlopende aanval kwam doelman Daan van de Brande als winnaar uit de strijd in een 1-tegen-1 duel met de Sparta-spits. De terugkomende bal viel echter voor een toegesnelde middenvelder, die de bal rustig kon binnenschuiven. Even later werd het ook nog 2-0, nadat een Sparta-speler tussen vier man in een voorzet mocht geven en de linksbuiten ongehinderd binnen kon koppen. Dit was tevens de ruststand.

  Na de pauze kwam Sparta al snel op 3-0. Een poging van de Rotterdammers werd nog gestopt, maar in de rebound was de spits attenter dan de overige spelers. Even later werd het, na eenzelfde situatie, ook nog eens 4-0.

  Een nederlaag dus voor PSV O13, waar niet heel veel op af viel te dingen. Ondanks deze nederlaag is de ploeg wel gekwalificeerd voor de hoogste O13-competitie in het seizoen 2019/20. Na een week zonder programma reist de ploeg over twee weken af naar het Belgische Bassevelde, waar het deel zal nemen aan een toernooi.

  Opstelling:
  Daan van de Brande; Thijs Jansen, Michael Bresser, Wessel Kuhn (31/Gino Verhulst), Raf van de Riet; Joep Vermeulen, Zaid El Bakkali, Samuel Gomez; Jayden Ettienne (31/Sami Bouhoudane), Robin van Duiven (44/Jayden Ettienne), Julian van Esdonk.