7. Doelpunt

Naïm Matoug
  8. Wedstrijdverslag

PSV overklast Volendam

PSV O16 speelde zich zaterdag op de Herdgang met speels gemak naar een ruime overwinning tegen FC Volendam. De teller bleef volgens sommigen steken op 7-1, maar de prima leidende scheidsrechter had er blijkens zijn administratie aan PSV-kant acht geteld.

Volendam had weinig in te brengen tegen PSV, dat in de 6e minuut de score opende met een prima goal van Jasper, de mooiste van wedstrijd, die door Jesse met een geweldige pass alleen voor de keeper werd gezet en beheerst afrondde. PSV voerde de voorsprong daarna gestaag op met goals van Naïm (2-1 in de 12e minuut), D’Leanu (3-1 in de 18e minuut), Mo (4-1 in de 40e minuut) en verdubbelde de score na rust met doelpunten van Dylan (5-1 in de 43e minuut), Jesse (6-1 in de 48e minuut) en Milan (7-1 in de 71e minuut en 8-1 in de 79e minuut). Een prima laatste thuiswedstrijd van de competitie als dank voor het thuispubliek, met zowel scorende spitsen als middenvelders en zelfs verdedigers en gevarieerde goals uit combinaties, dieptepasses en corners.

PSV speelt volgende week om 12.00 uur de laatste wedstrijd van de competitie uit tegen FC Dordrecht.

Aron van Lare; Seb Loeffen (41/Ilyas Bougafer), D’Leanu Arts, Jesse Giebels, Deveron Fonville (52/Sven Simons), Dylan Hopman, Mo Nassoh, Mylian Jimenez ©, Jasper Huijzer, Milan van de Riet, Naïm Matoug (56/Chahid el Allachi).